veelgestelde vragen

Kies als eerst de service die je wilt ontvangen. Kies vervolgens de hoeveelheid. Vergeet niet om de juiste URL of gebruikersnaam op te geven. Voeg je product vervolgens toe en reken af. Zo simpel is het!

Socialmediafollowers streeft er naar om je bestelling al binnen enkele minuten te leveren.In uitzonderlijke gevallen zou dit kunnen uitlopen tot 24 uur. Tocht je na 7 dagen nogsteeds niks ontvangen hebben, dan kom je in aanmerking voor een refund. Neem hiervoor contact op via ons contactformulier

TikTok en Instagram zijn continue bezig met het opsporen van inactieve/bot accounts. Deze worden vervolgens gedeactiveerd door TikTok en Instagram waardoor je volgers dalen. Dit probleem zal iedereen hebben ongeacht de website waar je je volgers van koopt. Er bestaan geen tools die dit kunnen voorkomen. 

Wanneer het gekochte product, bijvoorbeeld volgers of likes, verdwijnen is SocialMediaFollowers niet aansprakelijk. Mogelijke terugbetalingen staat in ons Refund Policy omschreven.

Wij hanteren verschillende betaalmethodes om zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn. Zo werken wij samen met IDEAL, Bancontact, Creditcard, Apple Pay, SOFORT, Giropay en gps.

Nee, dit is allereerst niet toegestaan. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft onlangs besloten dat het kopen van Instagram-volgers door influencers en bedrijven verboden is. Dit besluit is genomen omdat dit de eerlijkheid en transparantie op sociale media platforms zal bevorderen. Het kopen van volgers kan leiden tot een vertekend beeld van de populariteit en invloed van een account, wat misleidend kan zijn voor consumenten. Daarom is het belangrijk om op een authentieke manier volgers te verkrijgen. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van boeiende inhoud en het actief deelnemen aan de Instagram-gemeenschap. Volgens de regels van de ACM kan het overtreden van dit verbod resulteren in boetes en andere sancties, indien je toch als bedrijf en/of influencer een bestelling bij ons plaatst is dit volledig op eigen risico. Daarentegen is het wel toegestaan om volgers te kopen voor recreatieve doeleinden.

stuur ons een mail

Lees eerst onze FAQ voordat u ons een bericht stuurt.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]