Refund Policy van socialmediafollowers.nl

Bij Socialmediafollowers worden diensten en producten geleverd die vanwege hun digitale aard onherroepelijk zijn. Door een bestelling te plaatsen, ga je automatisch akkoord met het afzien van je herroepingsrecht. Houd er dus rekening mee dat er geen terugbetalingen worden gedaan.

Indien je bestelling na 7 dagen nog steeds niet is geleverd, kom je wel in aanmerking voor een terugbetaling. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij je situatie kunnen beoordelen en passende maatregelen kunnen nemen.

Als je merkt dat het aantal likes/volgers na je bestelling is afgenomen, bieden wij binnen 30 dagen éénmalig een refill-service aan waarbij je de likes/volgers kosteloos kunt laten aanvullen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat van je bestelling.

Het gebruik van onze diensten is echter op eigen risico. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade aan je account. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de mogelijke risico’s en de verantwoordelijkheid draagt voor het gebruik van onze diensten.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via het contactformulier. Ons team staat klaar om je te helpen en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.